Auteur spreekt in museum

Auteur spreekt in museum

Auteur Monique Hoolt heeft gisteravond een lezing verzorgd in het museum in Hengelo. De drukbezochte lezing ging (uiteraard) over haar oorlogsroman ‘Tamar‘.

In Museum Hengelo waren enige tientallen mensen afgekomen op de lezing van Monique, waarin ze vertelde over ‘Tamar‘. In de roman gaat Monique in op het leven van een Joods meisje tijdens de Tweede Wereldoorlog, een verhaal dat zo vlak voor 4/5 mei een extra dimensie krijgt.

Tamar‘ is enkele maanden geleden verschenen en is te koop bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels. Het veelgeprezen boek van Monique Hoolt staat inmiddels ook op de kandidatenlijst voor de Hebban Debuutroman van het Jaar.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk