Auteur ontvangt eerste exemplaar

Auteur ontvangt eerste exemplaar

Sinds deze week is het nieuwe boek ‘Mindhacking, de praktijk van beinvloeden‘ van auteur Ronald van Aggelen overal verkrijgbaar. Gistermiddag werd het eerste exemplaar van zijn boek door de uitgevers aan hem overhandigd.

Ronald van Aggelen is partner bij management consultingbureau EarlyBridge en schreef eerder de boeken ‘Je baan of je leven’ en ‘Dertigers in crisis’. In zijn nieuwe boek behandelt hij de theorie van ‘mindhacking’, oftewel de kunst van het beinvloeden. Hij combineert dit met praktische voorbeelden en tips om mensen ‘mee te krijgen’. Met zijn boek ‘Mindhacking‘ wil Ronald de angst voor manipuleren wegnemen.

Het boek van Ronald (links op de foto) is bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar, en is onder andere bij Managementboek te bestellen.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk